Falsii comercianti au lovit din nou in judetul Suceava. Vezi cine este victima


Intră acum și în grupul de

O bătrana de 75 de ani din localitatea Dumbrăveni, judeţul Suceava, este prima victimă din acest an a falşilor comercianţi de pilote, lenjerii de pat sau diferite produse textile, care „şi-au făcut de cap” în 2012 prin judeţul Suceava fără ca poliţiştii să reuşească să-i identifice.

Potrivit IPJ Suceava, totul s-a petrecut duminică, în jurul prânzului, când la poarta bătrânei s-au prezentat doi bărbaţi care au strigat-o pe femeie să vină până la ei. Aflată în bucătăria de vară din curtea gospodăriei, victima s-a dus la poartă, iar cele două persoane necunoscute s-au oferit să-i vândă nişte pilote.

bani

Pentru că femeia nu se dădea înduplecată, falşii comercianţi ambulanţi au apelat la altă metodă astfel că, unul dintre bărbaţi i-a cerut femeii o cană cu apă. Bătrâna a mers să îi aducă apa solicitată dar, chiar dacă nu le-a permis să intre în curte, „bărbaţii au venit după ea în bucătărie, au lăsat pilotele în hol și profitând de neatenția părții vătămate au sustras dintr-un sertar al unei comode suma de 1.500 lei, după care au ieșit din locuință și au plecat de la fața locului cu un autoturism”, ne-au mai comunicat sursele citate.

Acum poliţiştii încearcă să dea de urma autorilor în vederea recuperării prejudiciului şi tragerea lor la răspundere.


Intră acum și în grupul de